Theatergroep Kortsluiting 2.0 zal op 9 juni 2024 deelnemen aan de Ku(n)stroute Zijpe aan Zee 2024. Wij spelen een aantal scenes uit onze voorstelling Zout bij strandpaviljoen Strand Zee&Zo in Petten van 14.30 tot 15.15 uur.

 

 

Vijf acteurs en één muzikant buigen zich in 'ZOUT' over vragen die ons allemaal kunnen bezighouden. Het zijn hele normale omstandigheden die langs komen, verhalen van alledag.
We zochten in ' ZOUT' naar puur menselijk handelen, we vonden een zucht naar conflicten, oordelen en veroordelen, we vonden slachtoffers en daders. We konden in dit geval de verantwoordelijkheid daarvoor niet bij de schrijvers van het stuk leggen, de scènes kwamen immers tot stand op basis van onze improvisaties.

Wat hebben die personages in het stuk dus met onszelf te maken? Die vraag beantwoorden brengt humor, gekkigheid en spanning tussen spelers en hun eigen personages. in 'ZOUT' ontmoeten zij elkaar in de zoektocht naar antwoorden op grote en kleine vragen van het leven.

Niemand wil meanderend door het leven, meedrijven met de stroom. We houden van kleur en geur en zijn volop bereid een en ander te polariseren? Spannend toch, zonder zout is alles laf? Maar wat houdt de boel toch een beetje bij elkaar en wat brengt alleen chagrijn?

U bent van harte welkom om mee te genieten van de chaos van het alledaagse leven!

 

Spelers: Annemieke van der Plas, Dick Stolwijk, Bert Lont, Niels van den Engh, Jeroen Wals
Regie en Script:
Gerda Klievink (brontekst:Jella Loose)

 

   
   

 

© 2024 by TG Kortsluiting 2.0.